WordPress komt regelmatig met updates. Lees hier meer info over updates en waarom dit zo is.

Updates kun je zelf uitvoeren binnen de back-end van WordPress. Volg deze stappen:
1. Log in in WordPress

2. Kies Dashboard -> Updates
3. Volg de stappen om te updaten
Voor het CMS kies je voor het installeren van de nieuwe versie en bij plugins voor het bijwerken van de plugins.

Maak voordat je een update doet een back-up via je control panel van je hostingprovider. Mocht je website, of delen daarvan niet meer goed werken na de update dan kun je de back-up terugplaatsen.

Geen tijd voor updates en graag je website veilig laten hosten?

Wij kunnen updates en hosting uit handen nemen. Lees meer over het uitbesteden van updates en onze Managed WordPress hosting.

Neem updates serieus!
Je wilt immers geen slachtoffer worden van aanvallen van buitenaf en andere kwaadwillenden. Daarnaast wil je een systeem wat voldoet aan de laatste technieken.

Je bent zelf verantwoordelijk!
Software is provided as is. Je bent zelf verantwoordelijk voor het onderhoud. Ook als iemand anders, bijvoorbeeld je webbouwer of je webhost de software voor je geïnstalleerd heeft.

Updaten gaat niet altijd vanzelf en is geen standaard service van je webhost of webbouwer!
Net als dat een auto onderhoud nodig heeft heeft je website CMS dat ook. Je kunt zelf aan de slag of dit uitbesteden aan een gespecialiseerde partij.
Neem contact op om naar de mogelijkheden van jouw project te kijken.